جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
انتظار امری فطری در نهاد همه انسان‌هاست

نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باور به ظهور منجی و انتظار نجات‌بخش نهایی، ریشه‌ای فطری و مشترک در میان همه انسان‌ها دارد، گفت: این مفهوم در ادیان الهی جلوه‌های گوناگون دارد و در آیین زرتشت نیز به‌عنوان عاملی برای گسترش صلح، معنویت و آبادانی جهان مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، بهشید برخوردار در همایش بین‌الادیانی منجی؛ تجلی صلح و معنویت که با حضور نمایندگان عالی ادیان الهی در آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، به تبیین دیدگاه آیین زرتشت درباره منجی موعود، به تشریح مفهوم «سوشیانت» پرداخت.

وی با اشاره به ریشه واژه سوشیانت به معنای دگرگون‌کننده، نجات‌دهنده و سود رسان اظهار داشت: این مفهوم در سروده‌های اشو زرتشت مطرح شده و در متون دینی زرتشتی، به‌ویژه یسناها، به دو صورت عام و خاص مورد اشاره قرار گرفته است.

نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی افزود: سوشیانت خاص، منجی نهایی در دوران رستاخیز و پایان جهان است، اما در معنای عام، هر انسانی که در مسیر آبادانی، صلح، نیکی و شادی بشر گام بردارد، می‌تواند در جایگاه یک سوشیانت ایفای نقش کند.

برخوردار با تأکید بر اشتراک دیدگاه ادیان الهی درباره ضرورت آمادگی بشر برای ظهور منجی، تصریح کرد: انتظار، حالتی منفعلانه نیست، بلکه مستلزم تلاش برای ارتقای اخلاق، معنویت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

وی خاطرنشان کرد: انتظار منجی، امری فطری در نهاد همه انسان‌هاست و امید به ظهور مصلح جهانی، همواره با آرزوی گسترش صلح، عدالت و معنویت در سراسر جهان همراه بوده است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha